Nytt hem sökes

Om ni har någon hund som behöver omplaceras kontakta omplaceringsombud/valphänvisare på adressen nedan
valphanvisare@schnauzerringen.se eller ring 076 – 765 41 58

 

Schnaublacks What’s Up ”Leo”

Hej, vi söker en fodervärd till vår svarta Schnauzervalp Leo.

Han är född 20190201 (nu ca 6 månader).Leo är en glad och positiv valp som fått stanna hos oss men eftersom vi har tikar och vill slippa slussa vid löp så söker vi efter ett hem runt Mälardalen.

Vår förhoppning är att kunna visa honom på utställning och om allt går som det ska så kanske han kan gå i avel. Vi har gått på utställning i valpklass och har ytterligare anmält till ett par. Han har fått fint omdömme. Däremot har vi inte gått valpkurs med honom så det kan kanske bli ert första projekt tillsammans.

Han är bilvan, kelig, gillar sin mat och lek så klart. Han har också badat i Mälaren så simkunnig är han med.

Att vara fodervärd finns att läsa på Svenska Kennelklubbens hemsida   skk.se

Är du intresserad

Kontakta mig på monica@hakansson.net

***

Hej,
Det här är vår andra schnauzer och vi kan tänka oss att lämna honom några vintermånader igen när vi ev åker tillbaka till Sydfrika.
Han har har varit i två andra familjer tidigare och det har gått bra, dvs med allt vad det innebär av att leva med denna underbara ras.
Vi söker helst en schnauzervan intresserad som söker sällskap och motion och mycket kärlek över vinterhalvåret. Helst vill vi att ni bor
i Saltsjöbaden eller Nacka med omnejd. Om möjligt.
Quincy är snäll, lekfull, bestämd, tycker om rutiner, gosig och kramgo.

Svara via mail

Ylva.alenius@telia.com

***

 


Zeldas Zven ”Atos”
reg nr : SE44586/2015
Atos är en svart schnauzerkille, snart 4 år. Han är en aktiv, intelligent lättlärd, snäll och go vovve. Han älskar agility. Vi har gått 2 kurser och han är jätteduktig. Fattar snabbt. Vi har även tränat spår som han är duktig i och gillar. Vi har inte tävlat i något. Beror på mig. Han är glad med svansen upp hela tiden, men har även temperament. Han behöver få jobba med huvudet och kroppen. Han löser problem och ger sig inte. Finns en tomt så vaktar han den perfekt. Inomhus skäller han sällan om det inte kommer någon. Kan ha problem med möte med vissa hanhundar. Han är en go och snäll kille, men tyvärr kan jag inte ge honom den stimulans han förtjänar och jag blir inte yngre och sista året har jag drabbats av ischias och har problem med att röra mig. Vid intresse kontakta

 ägaren
Barbro på 070 – 4611953
Eller uppfödaren
Sylvia Andersson  anderssonsylvia@hotmail.com