Nytt hem sökes

Om ni har någon hund som behöver omplaceras kontakta omplaceringsombud/valphänvisare på adressen nedan
valphanvisare@schnauzerringen.se eller ring 076 – 765 41 58

 

Inka som är född den 23 januari 2018 behöver komma till en aktiv familj med tid och rum för en sprallig och glad hund. Gärna hos någon pigg pensionär eller hos någon som kan ha hunden med sig på jobbet, eftersom hon inte är van att vara ensam.

Inka har varit kvar i kenneln hos mig för att eventuellt gå i avel, men hon behöver mer egen tid och mer aktivering än vad jag kan erbjuda henne då jag har många andra hundar hemma.

Hon är ingen problemhund. Hon går bra med barn, katter och andra hundar. Hon är väldigt följsam och kan vara lös i skogen och kommer på inkallning. Hon älskar att bada i hav och sjö. Hon är en mycket pålitlig och kärvänlig hund som älskar alla och vill vara i centrum men har mycket energi och studs i kroppen. Inka är en drömhund för den som vill ha en bra arbetshund att jobba med och för den som vill ha en hund att träna eller tävla med. Hon har mycket arbetsglädje och driv.

Inka är ingen liten tik. Hon har mycket massa och är stor som en schnauzerhane. Hon väger ca 21-22 kg. Hon har HD A och är utställd några gånger med VG.

Vid intresse kontakta mig på telefon: 0735-298366 /e-post: pinnsveins@gmail.com

Maria Ringbom, Pinnsveins kennel